January 22, 2020

Vier Dierendag met een hondentaart die lief is voor álle dieren!  

Emmen, 1 oktober 2019 – Dierendag is reden voor een feestje met je hond en wat is er nou leuker dan je viervoeter op die dag laten genieten van een feestelijke lekkernij? Je kunt denken aan brokken, een extra luxe vorm van zachtvoer of een rauw stuk vlees, maar EKO4Petz heeft iets veel leukers: de hondentaart!  

De hondentaart kun je helemaal zelf bakken met de Happy Birthday CakeMix van Benevo, die te koop is bij EKO4Petz. De taartmix is in het leven geroepen om honden op een verantwoorde manier te trakteren, wanneer er reden is voor een feestje. De mix is namelijk helemaal vegan, zonder vlees, vis, zuivel, eieren, soja, GMO’s, tarwe, gluten, toegevoegde suikers of zout. Niet alleen een feest voor de hond, maar dus ook voor alle andere dieren op Dierendag!  

Magnetron of oven 
Moeilijk om te maken? Nee joh! De cake kan gewoon gebakken worden in de magnetron of oven en is in een paar minuten klaar. Het glazuur bereid je los van de taart en verspreid je erover wanneer de cake is afgekoeld. Als ‘kers’ op de taart kun je wortel, lijnzaad of de favoriete koekjes van je hond als garnering aanbrengen en húp, smikkelen maar! Fijne Dierendag!  

Ingrediënten taartmix: biologische bruine rijstmeel, biologisch johannesbroodpitmeel, bakpoeder, biologisch kaneelpoeder, xantaangom. 
 
Ingrediënten frosting: biologisch maïszetmeel, biologische kokospoeder, xantaangom. 

Previous «
Next »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Calendar

Sport

%d bloggers liken dit: