January 21, 2020

Sint Josephschool wint ROC Friese Poort basketbaltoernooi

EMMELOORD – Eén ding was zeker voor het begin van de finale van het ROC Friese Poort scholentoernooi van basketbalvereniging Ceres: de winst zou naar de Sint Josephschool gaan. In de eindstrijd stonden namelijk twee teams van dezelfde school tegenover elkaar. De beker was uiteindelijk voor het eerste team.


De Triangel, de winnaar van vorig jaar, won de derde prijs dankzij een verdiende overwinning op De Keerkring. In de finale was het tweede team van de Sint Josephschool gehavend door de polsblessure van Tom van der Schaaf. Mede daardoor ging de toernooiwinst naar het eerste team, gecoacht door André Warners.


De prijzen werden na afloop uitgereikt door Aukje van der Molen van hoofdsponsor ROC Friese Poort. Behalve de teamprijzen was er ook een individuele prijs voor de meest talentvolle speler. Die eer ging naar Rick Bosscha (12 jaar) van De Triangel.


Op de foto: De kampioenen met op de achterste rij v.l.n.r.: Yvonne Brands, Enrico Loof, Stijn Andringa en Dylan Bootsma. Vooraan: Marbes Heemskerk, Mado Vriend, Noah Warners, Niels Schaafsma en Alphonso Nuk.

Previous «
Next »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Calendar

Sport

%d bloggers liken dit: