NK SnelGlazenwassen zoekt de snelste glazenwasser van Nederland!

De zoektocht naar de snelste glazenwasser is gestart! Op 13 november 2019 bereikt de zoektocht zijn hoogtepunt tijdens de Schoonmaak Vakdagen in Expo Houten. De voorrondes en de grootse finale worden afgewerkt tijdens het vakevenement die wordt gepresenteerd niemand minder dan Evert ten Napel en Andy van der Meijde. Kunnen wij op uw komst rekenen?

De beste glazenwasser van Nederland combineert snelheid met precisie en netjes werken. Een professionele vakjury beoordeelt de deelnemers op houding, zorgvuldigheid, snelheid en het eindresultaat. Omstreeks 14.00 uur wordt afgetrapt met de voorrondes. In verschillende tijdblokken strijden glazenwassers tegen zichzelf én de klok. Er worden strafseconden opgeteld bij druipers, strepen en missers. De tien beste glazenwassers kwalificeren zich voor de GRANDE FINALE die start om 16.00. De pers is van harte uitgenodigd bij de GRANDE FINALE aanwezig te zijn.

Programma

14:00: Start voorrondes gepresenteerd door Evert ten Napel en Andy van der Meijde
15.45: Ontvangst pers

16:00: Start finale

16.30: Prijsuitreiking door Andy van der Meijde

Uniek evenement

De competitie tussen de snelste schrobbers wordt mede mogelijk gemaakt door groothandel GoCleaning, vakmedia SchoonmaakJournaal, Clean Totaal en GlazenwasserApp.nl. Rik van der Woerd is eigenaar van laatstgenoemde organisatie en kijkt uit naar de competitie. “Hoe vaak komt het nu voor dat je een prijs kunt verdienen met het werk, waar je dag in dag uit trots op bent? Dit is een uniek evenement waar vakmanschap centraal staat!”

Uitpuilende prijzenpot

Voor de beste glazenwassers van Nederland, de top drie, liggen grote geldprijzen klaar tot vijfhonderd euro. Daarnaast stellen i-team Global, Unger Benelux en Go Cleaning fysieke prijzen beschikbaar! Zo wordt het werk van de snelste glazenwassers alleen maar makkelijker en fysiek minder belastend.

Previous «
Next »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Calendar

Sport

%d bloggers liken dit: