January 22, 2020

Deliveroo komt naar Almere

Almere – Deliveroo breidt uit naar Almere. Vanaf 9 oktober kunnen bijna 210.000 inwoners thuis genieten van de bezorgmaaltijden van onder meer Bagels and Beans, Taco Y Mas en Five Guys. Deliveroo startte in 2015 met het aanbieden van het maaltijdplatform in Nederland, waarbij Amsterdam de primeur kreeg. In vier jaar tijd is het platform flink gegroeid en inmiddels is Deliveroo beschikbaar in 15 steden.

Lancering
De lancering in Almere wordt woensdag 9 oktober gevierd met een bike-in in het centrum, waar voorbijgangers een gratis maaltijd kunnen scoren tussen 12.00 en 15.00 uur. De bike-bar zal te vinden zijn in het centrum op de kruising van de Stationstraat en de Schrijverstraat. 

50 restaurants 
Deliveroo trapt in Almere af met 50 restaurantpartners. Bezorging is daardoor vanaf 9 oktober ook mogelijk bij restaurants die eerder niet beschikbaar waren voor bezorging, zoals Five Guys, Pallas Athene, Burger ‘n Shake, Het Gouden Huis, Taco y Mas, Viscircus Gebroeders Koning, Hudson en KFC. De ambitie is om het aanbod in de komende maanden uit te breiden. Deliveroo wil de allerbeste lokale restaurants aan de deur van mensen krijgen. 

Vijftiende stad
Almere is de vijftiende Nederlandse stad voor Deliveroo. Het platform is actief in Amsterdam, Amstelveen, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Scheveningen, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Nijmegen, Arnhem. 

Stijn Verstijnen, General Manager Nederland: “Wij zagen de vraag in Almere naar ons platform toenemen. Wij bieden de Almeerders graag het gemak van bestellen van al hun favorieten via ons platform. Van de bekende en kwalitatieve ketens, tot dat familierestaurant en dat geweldige Poké Bowls tentje; wij willen altijd een optie bieden. Van horecaondernemers horen wij dat dit een kans is om hun omzet te vergroten.” 

Previous «
Next »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Calendar

Sport

%d bloggers liken dit: