Vuurwerkleveranciers starten met distributie siervuurwerk naar landelijke verkooppunten nu er geen OMT advies komt

Nadat Mark Rutte gisteren tijdens het Coronadebat heeft aangegeven dat er géén OMT advies komt, lijkt een landelijk vuurwerkverbod vanwege het ontlasten van de Coronazorg van de baan. Om die reden zijn de vuurwerkleveranciers vandaag begonnen met het uitleveren van siervuurwerk aan alle verkooppunten door het hele land. Al eerder sprak vaste OMT expert Diederik […] The post Vuurwerkleveranciers starten met distributie siervuurwerk naar landelijke verkooppunten nu er geen OMT advies komt first appeared on Enewz.

Vuurwerkleveranciers starten met distributie siervuurwerk naar landelijke verkooppunten nu er geen OMT advies komt

Nadat Mark Rutte gisteren tijdens het Coronadebat heeft aangegeven dat er géén OMT advies komt, lijkt een landelijk vuurwerkverbod vanwege het ontlasten van de Coronazorg van de baan. Om die reden zijn de vuurwerkleveranciers vandaag begonnen met het uitleveren van siervuurwerk aan alle verkooppunten door het hele land. Al eerder sprak vaste OMT expert Diederik […]

The post Vuurwerkleveranciers starten met distributie siervuurwerk naar landelijke verkooppunten nu er geen OMT advies komt first appeared on Enewz.